Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 09:00-21:00, Lör-Sön: 10:00-21:00

menu icon Meny
submenu icon

Universe

Upplev Universe med dansommer och spara pengar!

När ni hyr stuga på Sönderjylland hos dansommer kan ni köpa biljetterna till Universe på Als med 33 procents rabatt**. Gå 3 betala för 2, köp vår Universe 2/3 biljett och gå 3 personer, men betala endast för 2. Det är självklart också möjligt att köpa enkelbiljetter om ni är fler. 

Så köper du rabatterade biljetter 

  • Köp online: Boka en stuga på Sönderjylland under Universe öppningsperiod 5 april - 19 oktober 2014 här på vår hemsida.
  • Köp på servicekontor: Du kan också köpa Universe-biljetter med rabatt på våra lokala servicekontor i Als, Heljsminde, Varde, norra Nebel, Blåvand, Bjerregård, Söndervig och Römö. 
  • Ring eller skriv till oss: Du är också välkommen att kontakta dansommers säljavdelning per e-post: booking@dansommer.dk eller på tlf. +45 3914 3300 för beställning av Universe-biljetter med rabatt. 
OBS!
- Biljetten ska användas under den period som stugan hyrs.
- Biljetten får ni innan Universe-besöket så att ni kan gå direkt in i parken.

Årets nyheter på Universe - massor av fart och action!

I år bjuder Universe på flera spännande nyheter. Se datorspel komma till liv i Pixelineland, följ med på en häpnadsväckande tidsresa tillbaka till 1864 och upplev slaget vid Dyböl med alla sinnen i 5D. Eller var med om en tur i den vanvettiga vetenskapscirkusen. 

Segwaybanan

Ställ dig på en Segway och känn kraften när teknologi, datorstyrka, design och kroppslig interaktion kombineras. Se om du kan åka slalom på Segway, övervinna de kuperade hindren eller stå upprätt genom svängarna.
 
(** detta erbjudande gäller dock bara om biljetterna köps genom dansommer. Man kan inte erhålla erbjudandet vid Universes entré).