Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 09:00-21:00, Lör-Sön: 10:00-21:00

menu icon Meny
submenu icon

Sagnlandet Lejre

33 % rabatt med dansommer

Hyr du en stuga på Själland eller Lolland/Falster hos dansommer, får du 33 procent rabatt på entrébiljetten till Sagnlandet Lejre. För att kunna ta del av rabatten, skriver du ut rabattkupongen från din bokning och visar den vid Sagnlandet Lejres entré. Det enklaste sättet att komma åt bokningen är att klicka på länken i det mejl du fått när du har bokat. När bokningen är betald behöver du bara klicka på deras logotype för att få tillgång till rabattkupongen. 

Utforska Sagnlandet och få en upplevelse för hela familjen

I Sagnlandet Lejre finns det inte bara mycket att se, men även en hel del aktiviteter för hela familjen. Segla i en stockbåt, tillverka mjöl och bröd på samma sätt som man gjorde under järnåldern eller leta efter skatter i den arkeologiska verkstaden. Smaka, känn, lukta och var med när forntiden väcks till liv. 

Stugsemester med upplevelse

Så hyr en stuga på Själland eller öarna och upplev gamla tider i Sagnlandet Lejre. Upplevelserna och aktiviteterna förändras med årstiderna, besök gärna Sagnlandet under sommaren då hela parken befolkas av människor från alla tidsåldrar och parken förvandlas till ett levande museum. 
 
Ströva omkring bland vikingar, förhistoriska människor och upplev hur de en gång levde. Spänn musklerna under stridsträningen eller leta efter gamla skelett och gömda skatter som arkeolog för en dag, och mycket, mycket mer.