Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 09:00-21:00, Lör-Sön: 10:00-21:00

menu icon Meny
submenu icon

Ree Park – Ebeltoft Safari

20% rabatt på inträdet

Träd in i en värld av stora upplevelser i Djurslands stora safaripark. I Ree Park- Ebeltoft Safari möter du vilda djur från fem kontinenter i fantastisk miljö. Parken sträcker sig över 45 hektar i ett kuperat landskap med skogar, sjöar och stora gräsområden. Här kan du uppleva djuren på många spännande sätt: på den guidade safarituren bland savannens djur, under utfodringen eller från kamelryggen. 

Guidad safaritur i Land Rover

Följ med safaribilen ut på den stora savannen där du kan njuta av Afrikas rika djurliv. Under turen berättar guiden om de olika djuren och du får chans att komma nära giraffer, strutsar, zebror och världens största antiloper. Dessutom får du möjlighet att möta Danmarks enda noshörning. 

Fantastiska utfodringar

Hur jagar en gepard? Vad är svartbjörnens favoritmat? Hur starkt är ett lejon? Under dagens många utfodringar får du svar på en mängd frågor. Var med när vi skickar iväg gepardens lunch med en hastighet av 70 kilometer i timmen och mycket, mycket annat. 

Aphärlig vandring

Gå på upptäcktsfärd på ap-öarna. Här träffar ni nyfikna lemurer, dödskatteapor och gibboner. Flera av aporna strövar omkring fritt och kan komma riktigt nära dig och din familj under er vandring. 

Bevingad fågelshow

Upplev en värld av fjädrar, färger och fakta under dagens spännande fågelshow. Kanske har du tur nog att få hålla i en av de stora rovfåglarna.  

Ridtur på en kamelrygg

De stora asiatiska kamelerna står redo att ta med dig på en tur. Följ med på en skön färd med öknens skepp.

 

Så får du tillgång till rabatten

Om du redan har bokat stuga behöver du bara kontakta en av följande avdelningar för att beställa biljetterna:

Servicekontor Ebeltoft tlf. +45 3914 3023 eller ebeltoft@dansommer.dk

Servicekontor Fjellerup tlf. +45 3914 3037 fjellerup@dansommer.dk

Biljetterna får du tillsammas med stugnycklarna vid ankomst.
 
OBS! Det är inte möjligt att få rabatten vid ingången till Ree Park.