Ring oss på +46 (0)31-13 17 04 | Mån-Fre: 09:00-21:00, Lör-Sön: 10:00-21:00

menu icon Meny
submenu icon

LEGOLAND

Nyhet: Följ med på en fasligt kul tur i Ghost - The Haunted House - om du törs!

LEGOLAND Ghost - The Haunted House

Ta ett lugnande andetag och kliv in i det hemsökta huset där det vimlar av vampyrer, spöken, monster och all världens kryp. På din ohyggliga väg genom huset kan du jaga spöken i den förhäxade spegellabyrinten, men var för försiktig så att du inte förlorar förståndet eller dör av skratt under vägen. I huset får du också möta den galne professorn, The Crazy Scientist, och hans knäppa experiment som skickar dig och din modiga familj på en flygtur som slutar med att ni störtar neeeeeer!

Spännande evenemang och häftiga konserter 

Gör plats i kalendern när Legoland än en gång bjuder in till en rad av spännande evenemang och roliga upplevelser för hela familjen. Under hela säsongen kan du uppleva både kända stjärnor och nya stjärnskott, men även själv delta i spännande tävlingar och utmaningar där du får använda huvudet, kroppen och fantasin. Ta reda på mer på legoland.dk
 

Upplev Legoland - på marken, till sjöss och i luften

LEGOLAND Billund Entrance
Se också fram emot ett kärt återseende med alla kända och älskade Legoland-attraktioner: håll huvudet kallt när du susar genom Polar Land på en vild snöskotertur med Polar X-plorerberg- och dalbanan som med sitt unika femmetersfall kan få ditt blod att frysa till is. Utforska en koloni av levande pinvinger i Pingvinbukten, gå på upptäcktsfärd i det fascinerande Miniland och upplev en otrolig värld som är byggd endast av Legobitar. Baka bröd med indianerna eller håll avtryckaren varm när du skjuter dig genom det ohyggligt spännande templet på jakt efter den gömda skatten. Följ med ubåten ner till hajar och monsterkrabbor i Atlantis och glöm heller inte att ta med badkläder och träben så att du kan vara med i det vanvettiga sjöslaget i Piratlagunen. I Legoland är det fart, fläkt och spänning för hela familjen. Här finns fler än 50 attraktioner och en rad roliga evenemang att kasta sig över. Vi ses till den spännande säsongen 2014!
 
Biljetter till Legoland, kan du köpa i samband med att du bokar ditt semesterhus i Danmark här på vår hemsida. 

Legoland har öppet från 5 april till och med 2 november 2014.